avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Activitate gelupopescu

Activitate gelupopescu

Bună ziua,
Dacă am televizoare într-un salon de înfrumusețare și le utilizez doar pe canalele care nu difuzează muzică, trebuie să mai plătesc taxe către UPFR sau UCMR-ADA?
Mulțumesc!
Răspuns la discuția Act vanzare cumparare
Modul de achizitionare; act vanzare cumparare.
Persoanele enumerate locuiesc in acelasi imobil.

Ajutorul parintilor: 32.00 euro.
Parintii nu au calitate de proprietar, dar au contribuit cu suma de mai sus.
Eu si sotia mea suntem proprietarii imobilului.
Răspuns la discuția Act vanzare cumparare
Buna seara, va rog sa imi spuneti ce aspecte
Buna seara,
Va rog sa frumos sa ma indrumati in urmatoarea situatie;
Am achizitionat un imobil p+2 cu ajutorul parintilor mei care sau mutat la etajul doi al imobilului.
Parintii mei vor sa cedeze apartamentul de la etajul 2 sorei mele.
Eu doresc asa cum doresc si parintii mei o clauza in viitorul contract in cazul in care sora mea intentioneaza sa vanda sa o faca doar cu acordul meu.
Asadar va rog sa imi spuneti daca se poate face un asemenea contract cu clauza in care sa imi pot da acordul si daca trebuie dezmembrat terenul de sub imobil asa cum mi a spus sora mea. si ce acte sunt necesare in vederea efectuarii acestui contract.
Va multumesc frumos!
Răspuns la discuția radiere auto
Multumesc!
Răspuns la discuția radiere auto
Eu am vandut masina in Pitesti si acum imi vin amenzi din Bucuresti si nu cunosc "proprietarul".
Cred ca masina a fost vanduta de mai multe ori.
Discuție radiere auto
Buna ziua!
Am vandut o masina in anul 2015, am scris in talon ca a fost instrainata ,am fost la primarie si am radiat-o,am fost la serviciul inmatriculari vehicule unde am cerut o adresa prin care sa nu mai fie masina pe numele meu in care scrie ca au fost facute modificari si in continuare primesc amenzi.
Va rog frumos sa imi spuneti ce este de facut deoarece am facut poteca la tribunal pentru aceasta masina.
Multumesc!