avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act vanzare cumparare

Buna seara,
Va rog sa frumos sa ma indrumati in urmatoarea situatie;
Am achizitionat un imobil p+2 cu ajutorul parintilor mei care sau mutat la etajul doi al imobilului.
Parintii mei vor sa cedeze apartamentul de la etajul 2 sorei mele.
Eu doresc asa cum doresc si parintii mei o clauza in viitorul contract in cazul in care sora mea intentioneaza sa vanda sa o faca doar cu acordul meu.
Asadar va rog sa imi spuneti daca se poate face un asemenea contract cu clauza in care sa imi pot da acordul si daca trebuie dezmembrat terenul de sub imobil asa cum mi a spus sora mea. si ce acte sunt necesare in vederea efectuarii acestui contract.
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: gelupopescu , utilizator 22:56, 23 Ianuarie 2018
Exista in cazul expus de catre Dvs unele aspecte care trebuiesc lamurite...
Buna seara, va rog sa imi spuneti ce aspecte
Aspecte cum ar fi : Modul de achizitionare a imobilului (inscrisuri doveditoare), situatia privitoare la domiciliul tuturor persoanelor enumerate, ce insemna ajutorul parintilor, cum anume vor acestia din urma sa cedeze, ce act sta la baza vointei acestora (inseamna ca au calitate de proprietari/coproprietari) ..... dupa cum vedeti, sunt aspecte care trebuiesc discutate pentru a putea formula un raspuns la solicitarea Dumneavoastra.
Modul de achizitionare; act vanzare cumparare.
Persoanele enumerate locuiesc in acelasi imobil.

Ajutorul parintilor: 32.00 euro.
Parintii nu au calitate de proprietar, dar au contribuit cu suma de mai sus.
Eu si sotia mea suntem proprietarii imobilului.
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poti deveni din coproprietar proprietar unic? vida vida Bună Ziua! Suntem 3 frati. Terenul intravilan (cu casa de locuit ) a fost dezmembrat pe lungime în două părți egale: - O parte ( curte și ... (vezi toată discuția)
Sotul coproprietar poate vinde? Wal99 Wal99 Buna seara! Parintii mei au vandut aprtamentul, fara stirea mea, sorei mele, acum 7 ani, aceasta casatorita fiind si sotul ei a devenit copropietar. Acum, ei ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare cu drept de vanzare dupa deces mishu72 mishu72 Buna seara, Am tot cautat pe internet, pe site-urile de profil implicit si aici dar nu am gasit nimic sa imi raspunda la urmatoare intrebare : Parintii ... (vezi toată discuția)