avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Activitate stefilazar

Activitate stefilazar

Multumesc pentru raspuns.

Am gasit cateva detalii cespre ce trebuie sa contina notificarea de demisie si anume: datele de identificare ale angajatului, functia, data la care demisia isi produce efectele, precum si durata preavizului.
Durata preavizului este de maxim 20 de zile prevazuta de codul muncii (pentru f.executie):

(4) Termenul de preaviz este cel convenit de parti in contractul individual de munca sau, dupa caz, cel prevazut in contractele colective de munca aplicabile si nu poate fi mai mare de 20 de zile lucratoare pentru salariatii cu functii de executie, respectiv mai mare de 45 de zile lucratoare pentru salariatii care ocupa functii de conducere.

Mai exista o alta lege care prevede aceasta durata a preavizului? Sau in acea notificare trebuie sa precizez exact 20 de zile? Inteleg ca dupa 30 de zile se produc efectele. Dar as dori sa stiu ce termen precizez eu in notificare.
Buna ziua. As dori sa-mi dau demisia din politie din motive personale. Nu stiu ce presupune acest demers, termene, formulare, ce serviciu sa apelez, ce lege reglementeaza acest aspect. Va rog un sprijin in acest sens si daca exista un formular tip. Multumesc