avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea Ch

Activitate Andreea Ch

Răspuns la discuția Scoatere copil de la intretinere
Cred ca nu m-am exprimat destul de clar: întrebarea mea este daca cererea pentru scoaterea de la intretinere făcută in luna curenta pana in data de 14 se ia in considerare pentru luna anterioară sau abia de luna viitoare. Asociația spune ca abia de luna viitoare se va scoate.
Am următoarea situație: copil de 1 an in prezent s-a trecut la intretinere in Septembrie (pe 11 Septembrie, mai exact) pentru luna August. Ulterior, după ce am întrebat asociația de proprietari, ni s-a spus ca nu s-a decis deocamdată nimic cu trecerea copiilor pana in 3 ani la cotele de intretinere. In luna Octombrie, pe 12, am făcut cerere de scoatere, dat fiind cele de mai sus. La avizier, copilul apare pus si pe luna Septembrie. Deci, nu s-a scos pe luna anterioară. Cand i-am zis administratorului, ne-a explicat ca adăugarea unei persoane pentru luna anterioară se face intr-adevăr pana in 14 ale lunii curente, dar in schimb pentru scoaterea ei, daca se face pe luna in curs cererea, abia luna viitoare nu va mai fi trecută. Este corect?