avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Activitate Gabr13la11

Activitate Gabr13la11

Buna ziua!!Am nr de dosar gresit,ce trebuie sa fac si cât mai durează până la îndreptare????Multumesc frumos!!!!
Răspuns la discuția Divort
Multumesc frumos pt raspuns dar pe 16 iulie se împlinesc 30 de zile de cand am primit comunicarea de Divort,iar pe data de 9 iulie am primit o altă comunicare de îndreptarea erorii cu drept de apel în 30 de zile!!!Cand o pot legaliza???Trebuie sa astept inca 30 de zile???sa astept pana pe 10 august????
Discuție Divort
Pe 16 iulie trebuia sa legalizez comunicarea de divorț la judecatoria Ploiesti,dar pe 4 iulie am primit o altă comunicare de îndreptarea erorii de plata cu drept de apel în 30 de zile!!!Intrebarea mea este mai trebuie sa primesc o altă sentinta acasa,o mai pot legaliza pe 16 iulie pe cea care am primit-o deja???Va rog sa imi răspundeți pt ca vreau sa plec din tara si imi trebuie buletinul schimbat cât mai repede!!!Multumesc anticipat!!!
Am primit comunicarea de la divorț si am inteles ca trebuie sa astept 30 de zile pt a putea sa o legalizez.Intrebarea mea este o pot legaliza si la notar sau doar la judecătorie????multumesc
Răspuns la discuția Custodia copiilor
Mulțumesc frumos pentru sfat
Răspuns la discuția Custodia copiilor
Trebuie mai întâi să introduc actele de divorț sau pot sa cer ordonanta mai înainte de ăsta? ???Enache Ana a scris:

Mergeți la judecătoria si proces ordonanța prezidențială de incredintarea copiilor pana la divort

Acum 2 luni am părăsit domiciliul conjugal din cauza neînțelegerilor cu soțul meu(jigniri, amenințări, loviri )copii rămânând la el din păcate,menționez că avem doi copii în vârstă de 15 respectiv 6 ani.Intenționez să intentez acțiunea de divorț dar pana la pronunțarea divorțului doresc custodia copiilor, soțul refuzându-mi încredințarea lor.Ce demersuri trebuie să fac???Va mulțumesc!