avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Pe 16 iulie trebuia sa legalizez comunicarea de divorț la judecatoria Ploiesti,dar pe 4 iulie am primit o altă comunicare de îndreptarea erorii de plata cu drept de apel în 30 de zile!!!Intrebarea mea este mai trebuie sa primesc o altă sentinta acasa,o mai pot legaliza pe 16 iulie pe cea care am primit-o deja???Va rog sa imi răspundeți pt ca vreau sa plec din tara si imi trebuie buletinul schimbat cât mai repede!!!Multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:19, 13 Iulie 2018
Trebuie sa treaca 30 de zile de la primirea hotararii si expirarea termenului de apel si abia apoi puteti legaliza.
Multumesc frumos pt raspuns dar pe 16 iulie se împlinesc 30 de zile de cand am primit comunicarea de Divort,iar pe data de 9 iulie am primit o altă comunicare de îndreptarea erorii cu drept de apel în 30 de zile!!!Cand o pot legaliza???Trebuie sa astept inca 30 de zile???sa astept pana pe 10 august????
Da asa tb sa faceti caci va fi nevoie de legalizarea atat a sentinței cat si a încheierii de îndreptare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definitivare sentinta de divort kzsi77 kzsi77 Buna ziua, Am primit sentinta de divort plina cu greseli. Am solicitat corectarera acesteia, am si primit comunicarea privind admiterea cererii de indreptare ... (vezi toată discuția)
Eroare materiala larisa2685 larisa2685 Buna ziua am primit hotararea de divort care este cu apel,dar mi s-a gresit numele copilului care mi s-a incredintat.am depus cerere pentru corectarea ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera hotararea de divort de la tribunalul din cornetu-ilfov? safta ioana safta ioana In anul 2009 luna mai ,am terminat divortul cu fostul sot ,o luna mai tarziu am primit acasa hotararea de divort definitiva si irevocabila.In aceea hotarare ... (vezi toată discuția)