avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Activitate Valentinis

Activitate Valentinis

Daca primesc cu suspendare, mai pot da de permis ? Sau daca primesc o masura educativa neprivativa de libertate,

Ioana Stoica a scris:

Se poate dispune renuntarea la urmarire penala, ori aplicarea unei masura educative neprivative de libertate, de catre instanta.

Multumesc ! Sincer, sunt putin mai linistit !
Buna Ziua !
În data de 26:10:2017 la ora 23:00 am fost oprit de o mașină de poliție pe o uliță... Am cooperat cu Domnii Polițai, nu am dat alte identități false, nu am vorbit urât.
Eram la 2km de casă cand m-au oprit. După ce am terminat discutia la mașină mi-au zis sa ma urc la volan su sa duc masina acasă, asta am si facut ei erau fix in spatele meu.
Cand am ajuns acasa am coborât de la volan și mi-au zis că nu am reprezentat un pericol public, nu am pus viața nimănui in pericol si ca am noroc că ma descurc la șofat.
Am ajuns la secție pentru a ma verifică dacă am mai avut incidente în trecut.. acolo m-au pus sa imi golesc buzunarele, m-au întrebat dacă sunt sub influența drogurilor sau a alcoolului. Nu mi-a fost pus echilotestul..
După, Doamna Polițistă ă început să tasteze la calculator procesul verbal. Problema e ca eu nu am luat la cunoștință acel proces verbal si am fost pus sa semnez.
Ieri in data de 27:10:2017, am fost la secție pentru a cere o copie după procesul verbal, mi-au zis ca nu au cum sa imi faca si daca vreau sa stiu mai multe despre procesul verbal să vin la ora 22:00 la secția de Poliție, asta am si facut, cand am ajuns acolo am vorbit cu Domnul Politist care ma oprit, el mi-a zis ca in procesul verbal nu a fost menționată distanț, ca am cooperat, Ca nu am pus viața nimănui in pericol, ca nu am fost sub influența alcoolului sau a drogurilor.
Eu m-am gândit că am gasit o portiță si aceea fiind ,, Nespecificarea distanței conduse ,,.
Intrebarea mea ar fi.. Cum as putea profita de ea ? Care ar fi o solutie mai bună sa pot iesi din această problemă? Ce as putea păți?
Stiu că ă fost greseala mea si mi-o asum, în acel moment nu am conștientizat care pot fi consecințele legale..
Tin sa mentionez că fac 18 ani pe 1 Ianuarie