avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Activitate Vvvvvv00

Activitate Vvvvvv00

Născut 25 07 1968. Am stagiu de cotizare de 33 ani și 7 luni. In afara de aceștia armata 1 an și 4 luni Am lucrat în grupa a doua de munca 1 an și 9 luni și militar angajat 12 ani și 7 luni dintre care 10 ani sunt la grupa 1 de munca (6luni la an ). Grupele sunt înainte de anul 2001. As dori sa știu când pot ieși la pensie (din sistemul militar sau civil), cum sunt scăzut anii de grupa din vârsta de pensionare. În momentul de fata lucrez la privat.
Divorțul s-a pronunțat in Septembrie 2016.
In luna Mai 2016 am fost anunțat telefonic de sotia mea care lucra in Italia ca menajera ca vrea sa bage divorț de mine din cauza ca a găsit o persoana italiana cu care trăiește si s-a mutat la el. In urma hotărârii noastre am convenit sa îmi facă act de donație pe partea ei din casa la notariat , act încheiat in Septembrie 2016, urmând ca copilul minor (17ani)sa locuiască la ea in Italia si eu sa ii plătesc pensie alimentara. La întocmirea actelor a fost trimisa la medicul psihiatru sa aducă act si a reieșit ca este in deplinătatea facultăților mintale. Acum după un an si doua luni a angajat avocat sa anuleze actul de donație sau eu sa ii plătesc valoarea la partea ei din casa. Poate anula actul de donație după acest timp , In ce condiții ? Menționez ca avocatul i-a cerut sa ii aducă acte cu venitul ei in ultimii ani si acte ca era depresiva in momentul semnării actelor la notar.