In luna Mai 2016 am fost anunțat telefonic de sotia mea care lucra in Italia ca menajera ca vrea sa bage divorț de mine din cauza ca a găsit o persoana italiana cu care trăiește si s-a mutat la el. In urma hotărârii noastre am convenit sa îmi facă act de donație pe partea ei din casa la notariat , act încheiat in Septembrie 2016, urmând ca copilul minor (17ani)sa locuiască la ea in Italia si eu sa ii plătesc pensie alimentara. La întocmirea actelor a fost trimisa la medicul psihiatru sa aducă act si a reieșit ca este in deplinătatea facultăților mintale. Acum după un an si doua luni a angajat avocat sa anuleze actul de donație sau eu sa ii plătesc valoarea la partea ei din casa. Poate anula actul de donație după acest timp , In ce condiții ? Menționez ca avocatul i-a cerut sa ii aducă acte cu venitul ei in ultimii ani si acte ca era depresiva in momentul semnării actelor la notar.
Donatie irevocabila?!
puysor
Subiecte doi batrani de 83 ani el si 78 sotia, au impreuna 8 copiii.In iunie 2010 fac un act de donatie celui mai mic dintre fii, in speta cel care la momentul ... (vezi toată discuția)