Mi sa spus ca , casa fiind pe terenul total de 800 mp , sunt obligat să fac cadastru pe tot terenul de 800 mp iar apoi dezmembrarea pe cei 400 mp de teren pe care vreau sa ii cumpăr dar ca in acelasi timp sunt obligat să fac si succesiunea deoarece casa se află pe terenul de 800 mp si nu o pot lasa in aer sa fac cadastru doar la teren. Ce e de facut in situatia asta ? Mentionez ca terenul se află în comuna Bolintin Deal jud Giurgiu, la 10 km de bucuresti. Multumesc.
Casa a fost construita inpreuna cu bunicu Terenul tot are 800 mp .ar putea bunica sa faca cadastru și dezmembrare, sa zic 400 cu 400 mp după care sa imi vândă o parte din cele două de 400 mp cea fara casa fără succesiune ?
Pe titlu de proprietate e trecuta doar bunica,La primărie impozitul se plătește tot pe numele ei, contractul la lumina tot pe numele ei.Nu ma intereseaza casa doar daca imi poate vinde o parte din terenul de 800 m pătrați ? Si cum ?ce acte imi trebuiesc ? Va multumesc.
Bunicul e decedat de 20 de ani, actele sunt pe numele bunici casa +800 m pătrați, bunica are 4 copii, imi poate vinde o parte din terenul de 800 m din curte fără succesiune ?