avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Activitate lumi106

Activitate lumi106

Răspuns la discuția ADMITERE AVOCATURA PARTEA A DOUA
Va doresc tuturor multa bafta maine, nervi tari si concentrare! Sper sa terminam toti cu bine!:)
Sunt de acord cu pedagogie2007. Cred ca vom avea numai noi de pierdut din cauza asta! Si nu ma refer la copiat. Poate o sa avem pur si simplu un lapsus si nici macar nu o sa fim lasati sa intrebam pe cel de alaturi un indiciu care sa ne ajute sa ne formulam ideile. Se poate si asa...Si e in defavoarea noastra!
stie cineva daca avem pauza intre cele 2 examene? Sau primim toate subiectele la inceput?
Eu am sunat la barou de 2x si de fiecare data mi-au spus ca avem voie cu codurile...Dar poate nici nu au ascultat ce i-am intrebat si au crezut ca sunt de la def...Imi vine greu a crede ca or sa ne lase cu ele...Ne-ar fi de ajutor. Mai ales la penal....Mai sun si maine sa intreb. Totusi, cred ca e bine sa le avem la noi...Cine stie? Acum mai citesc la penal si imi dau seama ca am uitat toooot!

By the way, eu sunt in amfi 4.

Am sunat ieri la barou si mi-au spus ca avem voie cu codurile, dar am auzit-o dna respectiva ca a intrebat o alta dna de def. Eu am reinsistat ca pt admitere si a zis ca avem. Am sunat azi si dupa voce era aceeasi dna si de data asta mi-a zis direct ca avem voie...Nu mai inteleg nimic. Voi ce stiti?
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2007
Multumesc Mady! Asa stiam si eu, dar mi se pare ciudat sa se pastreze subiectul pe lista...
La procedura penala ma ajuta si pe mine cineva cu Introducerea plangerii prealabile la instanta de judecata: procedura de judecata, conditii si cu Pluralitatea intermediara de infractiuni? Pleeeeaaase
Am si eu niste intrebari pt cei care au vazut baremele din anii trecuti. Stiti pe ce se pune accentul? Conteaza daca dam sau nu nr. articolului? Definitiile trebuiesc invatate mot a mot? Si eu am obosit si sunt atat de stresata incat nu mai retin nimic.,..
Va rog mult sa ma ajutati si pe mine, daca puteti, cu subiectul nr. 50 la procedura penala:introducerea plangerii prealabile la instanta de judecata: procedura de judecata, concluzii.

Va multumesc si bafta
Ok, mersi ;)