avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Activitate danasorcoi

Activitate danasorcoi

Buna, in urma sesizarii facute la primarie la biroul de consiliere pr asoc.prop. am primit un raspuns cum ca aceasta persoana , care detine functia de presedinte al asoc.de propr., figureaza ca platitor de taxe fara a verifica existenta vreunui act de proprietate inscris pe numele ei la adresa unde locuieste si unde semneaza acte de pe pozitia de presedinte al asoc.Mi se pare o aberatie , probabil ca se bazeaza pe faptul ca nu voi merge in instanta vreodata sa deschid cauza. Parereamea este ca trebuie facuta o plangere la judecatorie dar nu stiu daca va avea si succes avand in vedere ca restul propriet.din asociatie sunt de acord , in majoritate, cu situatia actuala, prin urmare nu as avea prea multe voturi de partea mea.intrebarea mea ar fi ce este recomandat de facut in continuare?multumesc, o zi frumoasa!
Președintele asoc de propr din care fac parte nu are calitatea de proprietar. În urma ședinței de AG. asoc.de propr.a hotărât să rămână aceeași persoană în funcția de președinte cu toate că este contrar legii, motivând că nu exista o altă persoană care să ocupe această funcție. Are cineva o soluție de rezolvare a situației? Multumesc
Iar dacă cer în scris și nu primesc nimic( mă aștept la asta) cum ar fi corect să procedez pe mai departe? Multumesc
cu penalizarile am clarificat , s-a stabilit in adun.gen. din.26.06.18.,multumesc, o zi frumoasa!
eu am fost deja la primarie spunand ca presedintele nu este proprietar al vreunui apt .din bloc.Pe 26.06 .18. a avut loc adun.gen. a propr, care urma sa stabileasaca noul presedinte ceea ce nu s-a intamplat deoarece proprietarii doresc sa ramana aceeasi pers. de dinainte si care nu are calitatea de proprietar.intrebarea cu penalitatile este o alta problema . prin urmare eu va cer sfatul in privinta afisarii hotararii de adun.gen. pt ca in lege este mentionata ca fiind obligatorie.multumesc, o zi frumoasa!
buna, in urma adun gen a propr. nu s-a afisat nimic in leg. cu hotararea acesteia.sa fac cerere catre asociatie sau sesizare la primarie?
cf.legii 230 ar fi obligatorie afisarea hotararii adun.gen
buna, in urma adun gen a propr. nu s-a afisat nimic in leg. cu hotararea acesteia.sa fac cerere catre asociatie sau sesizare la primarie?
cf.legii 230 ar fi obligatorie afisarea hotararii adun.gen
Nici ei nu știu că le face computerul
BUNA ZIUA, AS DORI SA AFLU CARE ESTE REGULA DUPA CARE SE PERCEP PENALITATILE PT NEPLATA CHELT COMUNE DE BLOC?