avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Activitate Frumusete

Activitate Frumusete

Mulțumesc pt tot!! Sincer m-am gândit și eu sa ma duc la politie dar nu am avut curajul pt ca ma gândeam ca de ma duc cu toate la politie și fac plângere sa nu iasă mai rău și în defavoarea mea deși îți zic sincer chiar nu am greșit cu absolut nimic și mi-am vzt de viata mea liniștit doar ca știi prea bine ca de ai bani la noi în tara totul e în favoarea ta dar de nu ai bani plătești fără a greși iar ea deja ma amenințat ca a luat alocația copilului pt prima data și ca i-au venit din urma și ca ea are bani și ca face ce vrea din mine. Uffff ffff,când ma simțeam atât de viu și fericit........ Dar o sa treacă și hopuri astea......
Pai ei i-am sugerat sa facă testul dar ea nu vrea, baga motiv ca nu are timp de pierdut și ca trebuie sa plece în Italia căci pe acolo și-a petrecut majoritatea timpului în relația noastră iar acum tot acolo sta, numai ce îmi tulbura liniștea relației ce o am acum(una serioasa) cu telefoane, mesaje aiurea și amenințări ca vine în tara și ca o sa ma dea în judecata ca nu ma interesez deloc de ea și copil. Tind sa menționez ca pe tot parcursul relației noastre ea și mama ei tot trăgeau de mn sa o iau de soție dar eu nu o iubeam într-atât încât sa ma căsătoresc cu ea și când a rămas însărcinată era în Italia și abia în luna a6a mi-a zis ca e însărcinată și ca de acum, vreau nu vreau trebuie sa o iau de soție. După ce ca mi-a hartuit toată fam cu tel și le-a vb urat nush cum de mai are curajul sa îmi vorbească. Tot trag sa facem testul de paternitate și dacă chiar o fi copilul meu eu plătesc pensie alimentara dar nimic mai mult doar ca sper sa nu mai trebuiască nimic mai mult decât pensia ca nu vreau sa o mai vad niciodată la cât rău mi-a făcut.
Ok sa admitem ca e copilul meu dar nu e nevoie totuși de un certificat care sa ateste ca e copilul meu? Mai mult de pensie alimentara ce va trebui plătită în caz ca e copilul meu mai poate avea, cere alte drepturi? Mulțumesc din suflet!!
Sunt hartuit cu tel din partea fostei mele prietene, acuzații cum ca băiatul care ea l-a născut e al meu, fără a avea eu vreo dovada cum ca e al meu și ea îmi cere sa îmi execut dreptul de părinte cu tot ce include. Sunt acuzat ca voi fi dat în judecata dar pe ce baza și cum o pot scoate la capăt. Va mulțumesc!