avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fosta prietenă pretinde că eu sunt tatăl copilului ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fosta prietenă pretinde că eu sunt tatăl copilului ei și mă hărțuiește cu telefoane. Care sunt drepturile mele?

Sunt hartuit cu tel din partea fostei mele prietene, acuzații cum ca băiatul care ea l-a născut e al meu, fără a avea eu vreo dovada cum ca e al meu și ea îmi cere sa îmi execut dreptul de părinte cu tot ce include. Sunt acuzat ca voi fi dat în judecata dar pe ce baza și cum o pot scoate la capăt. Va mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 1 Noiembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Frumusete , utilizator 22:57, 3 Noiembrie 2017
Depinde daca sunteti sau nu tatăl copilului.
E posibil ca asa sa fie daca ea asa zice.
Va poate da în judecată.
Ok sa admitem ca e copilul meu dar nu e nevoie totuși de un certificat care sa ateste ca e copilul meu? Mai mult de pensie alimentara ce va trebui plătită în caz ca e copilul meu mai poate avea, cere alte drepturi? Mulțumesc din suflet!!
Daca va da i judecată se stabilește si paternitatea si va obliga la pensie.
Se rezolvă totul în proces daca va da în judecată si castiga.
Depinde si daca va reuși să câștige procesul.
Mulțumesc!!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salut,
Un test de paternitate nu este o avere.... propuneti sa faceti acest test si daca este adevarat, supune-te, daca nu este adevarat, cere tu daune pentru calomniere.
Daca stii sigur ca nu e al tau, las-o sa te dea in judecata... ea va suporta toate costurile inclusiv testul de paternitate.

Alte discuții în legătură

Paternitate laura_elena laura_elena Buna seara. Am si eu mai multe nelamuriri juridice si as avea nevoie de ajutorul dumneavoastra. Sunt insarcinata in 38 de sapt si urmeaza sa nasc. Nu-s ... (vezi toată discuția)
Sunt însărcinată și despărțită , dacă dumnezeu ma ajuta ... AnamariaA1 AnamariaA1 Sunt însărcinată și despărțită , dacă Dumnezeu ma ajuta sa duc sarcina pana la capăt și nu doresc sa trec in acte numele tatălui deoarece nu vrea ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea paternitatii Catalin8787 Catalin8787 Buna seara, copil nascut in italia ,parinti necasatoriti ,tatal nu vrea sa il recunoasca si nu vrea sa aiba nici-o legatura cu el , ce se poate face ? ... (vezi toată discuția)