avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recunoasterea paternitatii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recunoasterea paternitatii

Buna seara, copil nascut in italia ,parinti necasatoriti ,tatal nu vrea sa il recunoasca si nu vrea sa aiba nici-o legatura cu el , ce se poate face ?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Catalin8787 , utilizator 15:37, 30 Noiembrie 2016
O actiune in stabilirea paternitatii. Ce puteti castiga prin asta ar fi un nume in certificat la rubrica tata si poate, o pensie de intretinere. Daca nu vrea sa aiba legaturi cu copilul, nu va avea nici dupa proces.
Daca sunteti in Italia, il puteti actiona pe tata in judecata acolo.
Da , in Italia suntem, si prin instanta poate fi obligat sa faca testul de paternitate? El si familia lui sustin ca nu este copilul lui si prin urmare refuza orice contact cu noi , refuza testul de paternitate si orice alta legatura.
Ar trebui sa consultati un avocat in italia.
Asta am facut , dar nu prea ne da atentie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test paternitate Magda 2018 Magda 2018 Buna ziua!Am un copilas de un an si ju.matate.Tatal vopilului vrea test ADN si imi cere sa l chem in instanta pt paternitate.Toate acele costuri(cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Paternitate ameliepr ameliepr Buna ziua. Am un bebe de 9 luni. Nu sunt casatorita, iar tatal copilului nu a venit sa il recunoasca. Initial luasem hotararea de a nu-l da in judecata si de a ... (vezi toată discuția)
Imi poate lua copilul??? angell angell am 20 de ani si am o fetita de 8 luni cu un barbat casatorit, care la acel moment nu a recunoscut copilul, insa acum doreste sa faca acest lucru si de asemenea ... (vezi toată discuția)