În nici un caz nu vă luptați cu morile de vânt. Angajați-vă avocat.
Deci vi se pare legal ca politisti de la fata locului nu au facut nici o constatare sau uitat si mi-au zis sa plec linistit acasa .LEGAL NU TREBUIA SA MA CONDUCA LA SECTIE SAU SA IMI PUNA FIOLA LA FATA LOCULUI ?
Daca eu nu mergem acasa ?
LEGAL VORBIND
La intocmirea unui dosar penal nu se suspenda permisu pana la decizia instantei ?
M-au lasat sa circul in 40 de zile cu permisu nesuspendat ...si verbal mau chemat dupa 40 zile sa predau permisu
OARE TOATE ASTE SUNT LEGALE ....SAU LIPSA DE PROFESIONALISM A MILITIEI ...CARE DIN TANTAR AU FACUT ARMASAR
SUNT AMENINTAT DE CATE ORI MERG SA VAD STADIUL DOSARULUI ...ESTE LEGAL
MI SA SPUS CA DACA NU AM DECLARAT CE MI SA SPUS IN TINE DOSARU UN AN DE ZILE CA ASA VREA MUSCHII LUI ......
SPUNETIMI SI MIE CE MAI ESTE LEGAL ..
MULTUMESC PT TIMPLUL ACORDAT
Intrebarea mea este ..Au procedat legal ? Oare trebuie sa ma adresez sefului IJP sa ii spun povestea .
Legal ore nu trebuia sa imi puna fiola la fata locului sau sa ma duca atuncea la sectie ?
Au spus ca am avut 0.41
La probe a iesit 0.85Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:
Ce valoare ati avut in aerul expirat? valoarea din probele biologice ati aflat-o?
O sa se efectueze calculul retroactiv, daca spuneti adevarul, acolo este sansa dvs.
Ce valoare ati avut in aerul expirat? valoarea din probele biologice ati aflat-o?
O sa se efectueze calculul retroactiv, daca spuneti adevarul, acolo este sansa dvs.