Buna ziua ...2.04.2020 miam complectat o declaratie ca ies in oras pt activitati fizice ...in drumul meu am trecut prin fata unei secti de politie ..am vrut sa intreb un politist de in orar de la sectie ...si sa uitat la mine urat si mia cerut declaratia si Buletinul..a intrat inauntru si Mia intocmit un proces vb cu o amenda de 1000 Ron ..mentionez politistul ne purtand nici un echipament de protectie ..si Mia pus Mana pe acte ...intrebandul de ce imi da amenda ..ma pus sa semnez dupa care a zis ca intra sa faca copie la declaratie ...dupa in minut a iesit si Mia zis CA daca nu imi convine sa depun contestatie
VA rog sa ma sfatuiti ..mentionez sunt o pers fizica autorizata traiesc doar daca muncesc ...ni sa interzis lucrariile in constructii... Eu nu am nici un venit
Multumesc anticipat
Formulati contestație împotriva procesului verbal în termen de 15 zile de la data încetării stări de urgență.Pana la acel moment nu curg termenele de prescripție și decadere normale.Teoretic puteti formula și acum daca v-a fost comunicat dar va trebui să mergeți la posta sa depuneti contestația,la taxe și impozite sa platiti taxă de timbru de 20 lei deplasări care nu sunt indicate in aceasta perioada.Trebuie văzut ce.a trecut polițistul în pv ,ce articol consideră că ati încălcat etc.Variamta ideală era ca dupa încetarea stării de urgență sa mergeți la taxe și impozite sa achitați jumătate din minimul prevazut de lege pt a beneficia de această facilitate și apoi să formulati contestație,pt ca in cazul in care pierdeți in instanta sa rămâneți macar cu jumătate din minim achitat.Fara avocat sansele sa contestati pv cum trebuie sunt mici macar găsiți un coleg mai tânăr sau cu onorarii mai mici (de criza) poate va redactează macar contestatia sa aveti ceva sanse.Succes.