La parchet a fost recurs impotriva procurorului . Dupa care impotriva prim procurorului si ulterior la Judecatorie unde mi-au respins ca nu am respectat termenul de depunere. La aceasta rezolutie am facut cerere de revizuire .. dar si aici am primit raspuns negativ .. in care mi sr comunica si ca nu mai exista cale de atac. Mai exista si o alta institutie unde pot depune plangere ?
Va contactez pentru o lamurire din partea dvs., deoarece as vrea sa depun o plangere la CEDO.
Rezumat: Am depus o plangere penala catre Parchetul de pe langa Curtea de Apel, in urma careia am primit un raspuns negativ,neadmisibil. Am avut drept de recurs, am efectuat acest recurs in termen, la care am primit la fel un raspuns negativ/neadmisibil. La acest ultim recurs am avut drept pentru a depune recurs catre Judecatorie. Am depus acest recurs in termenul util, iar in urma acestui recurs am primit raspuns negativ cum ca nu am respectat termenul de depunere al recursului. In urma raspunsului negativ din partea Judecatoriei am depus o cerere de revizuire a acestei decizii la care am primit raspuns de respingere ca inadmisibila. In ultima rezolutie a cerererii de revizuire mi se comunica si faptul ca este fara cale de atac.
Intrebarea mea este urmatoare: Mai pot depune la vreo institutie plangere impotriva acestor decizii ? Sau ma pot adresa direct la CEDO ? Deoarece mie mi s-a respins aceasta plangere pe motivul ca nu am respectat perioada de 20 zile, insa eu am dovedit cu documente ca am respectat termenele.
Multumesc