avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Activitate Criss.T

Activitate Criss.T

Cum as putea sa am acces la continutul Scrisorii MMPS nr. 382/MB/2000: Multumesc
Răspuns la discuția PENSIE
Si eu sunt derutata, nu stiu ce sa cred, instanta a stabilit ca ""beneficiez de grupa II de munca in procent de 80% pentru activitatea desfasurata ca medic veterinar intr-un combinat de crestere in sistem industrial a porcilor"" , combinat care s-a desfintat acum 17 ani si nu mai exista nici macar arhiva . Nici eu nu inteleg de ce au apreciat ca mi-am desfasurat activitatea in acest procent, caci eu imi desfasuram activitatea efectiv pe ferma conform orelor de program asa cum de altfel a declarat si martorul , fost coleg de serviciu, care a fost interogat mai ceva decat la politie. Lui i-a fost recunoscuta activitatea in procent de 90% iar altui coleg ing. zootehnist aflat in aceeasi situatie , i-a fost recunoscut un procent de 70%.( judecatoria Slobozia). Procesul meu s-a derulat la tribunalul Bucuresti. Mai am 6 ani pana la pensionare dar am considerat ca trebuie sa fac acest lucru din timp , in cartea de munca nefiind inscrisuri care sa ateste grupa II.
Multumesc
Răspuns la discuția PENSIE
Multumesc frumos pentru raspuns, problema este cum si cat influenteaza calculul pensiei, caci daca diferentele sunt semnificative fata de procentul de 100% atunci mai am timp sa fac recurs.
Discuție PENSIE
Procentul de 80% recunoastere in instanta a grupei aII a de munca are vre-o influenta asupra calcularii pensiei ? Daca ar fi fost mai mare procentul ar fi influentat pozitiv acest calcul?
Multumesc frumos pentru raspuns, As dori sa va mai intreb daca aceste scrisori sunt anexa la legea 50/90 sau unde se pot incadra ele ca si apartenenta. Scrisoarea 155/12 05 1991, are acelasi continut referittor la grupa II de munca?
Multumesc
La ce fac referire documentele de mai sus?