avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Activitate Beatrice36

Activitate Beatrice36

Eu i-as pune sa semneze pe o listă cu data si ora de primirea banilor si motiv si dupa i-as reclama peste tot (mai ales la Anaf)...si înregistrați cum a zis cineva mai sus.Macar sa vada si ei cum e sa stea pe drumuri și sa se justifice (asta in cazul in care nu se poate sa va înțelegi omeneste)Mi se pare foarte urat ca incearca sa profite!
Răspuns la discuția Impozit auto dupa 16 ani

In cazul in care nu mai exista documente pentru tranzactionare vehicul,ar mai exista o varianta de solutionat

Va multumesc pt răspuns!Daca se poate sa-mi spuneti, ce varianta ar mai fi?e nevoie de avocat?actele cu siguranta nu mai sunt...
Buna ziua,
Tatălui meu (care are de 2 ani handicap grav) i-a venit o înștiințare de plata impozit (sect.3) pt un auto din 2001.explicația a fost ca au trimis instiintari dar pe o adresa la care nu mai locuieste tot de vreo 16 ani.Are domiciliul la adresa actuala de 5 ani, (a mai schimbat 3 adrese între timp) insa pana acum nu a primit nimic..iar explicația la telefon a fost ca abia acum au cerut actualizare de la evidenta populației.Problema e ca auto a fost vandul de mult, acte nu mai exista, iar tata nu mai e lucid (datorită bolii).Ce pot face sa "scap" de plata impozitului, care este foarte mare...