avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Activitate athena01

Activitate athena01

Buna seara,
Am si eu o nelamurire si as dori sa ma indrumati care ar fi pasii pentru a putea rezolva urmatoarea speta: " Incepand cu anul 2011 am achizitionat diverse autoturisme (din tara) ca si persoana fizica si le-am vandut la randul meu altor persoane fizice
.Mentionez ca le-am inregistrat in momentul achizitionarii la serviciul de taxe si impozite locale (platind impozitul aferent,,asigurarea RCA, ITP), iar in momentul vanzarii le-am radiat de la serviciul de taxe si impozite locale.
Anul acesta in luna octombrie am primit de la ANAF o decizie de impunere pentru perioada 2011-2016, privind impozit pe venit nedeclarat, pe CAS si CASS si mi-au impus sa platesc o suma enorma in termen de o luna.
Va aduc in vedere faptul ca in perioada mentionata nu am primit de la ANAF nici o instintare de plata pentru CAS,CASS, nici nu am stiut ca se plateste asa ceva.
Daca puteti sa-mi spuneti ce pasi sa urmez pentru a contesta aceasta suma, si de cand este obligatoriu plata CAS si CASS pentru acest fel de activitate.
Va multumesc anticipat!
Si va rog sa ma ajutati cu un raspuns.