avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Decizie de impunere ANAF
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Decizie de impunere ANAF

Buna seara,
Am si eu o nelamurire si as dori sa ma indrumati care ar fi pasii pentru a putea rezolva urmatoarea speta: " Incepand cu anul 2011 am achizitionat diverse autoturisme (din tara) ca si persoana fizica si le-am vandut la randul meu altor persoane fizice
.Mentionez ca le-am inregistrat in momentul achizitionarii la serviciul de taxe si impozite locale (platind impozitul aferent,,asigurarea RCA, ITP), iar in momentul vanzarii le-am radiat de la serviciul de taxe si impozite locale.
Anul acesta in luna octombrie am primit de la ANAF o decizie de impunere pentru perioada 2011-2016, privind impozit pe venit nedeclarat, pe CAS si CASS si mi-au impus sa platesc o suma enorma in termen de o luna.
Va aduc in vedere faptul ca in perioada mentionata nu am primit de la ANAF nici o instintare de plata pentru CAS,CASS, nici nu am stiut ca se plateste asa ceva.
Daca puteti sa-mi spuneti ce pasi sa urmez pentru a contesta aceasta suma, si de cand este obligatoriu plata CAS si CASS pentru acest fel de activitate.
Va multumesc anticipat!
Si va rog sa ma ajutati cu un raspuns.

Alte discuții în legătură

Etapele de radiere pfa varnan varnan Buna seara, Am un PFA si nu am activitate. Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez sa inchid activitatea si care sunt costurile. Multumesc (vezi toată discuția)
Amanare inmatriculare masina vlad_andrei vlad_andrei Buna ziua, apreciez un sfat. Vreau sa inchid firma la care sunt actionar, insa am o masina pe firma. Astazi am radiat masina de pe firma si am inscris-o pe ... (vezi toată discuția)
Cass,pentru administrator imobile la asociatie de proprietari,pensionar fratila mihaela fratila mihaela Am primit o Decizie de impunere a CASS, pe perioada2010-2012 . In martie 2011, As.de proprietari a solicitat relatii la CASS , privind obligatiile de plata. ... (vezi toată discuția)