Buna, am 42 de ani, 21 de casatorie si o fata de 20 de ani. Urmeaza sa introduc actiunea de divort iar mai tarziu partajul. Problema mea este urmatoarea: eu lucrez cu contract de munca de dinainte de casatorie si pana in prezent. Dupa ce m-am casatorit cu sotul meu ne-am luat de la stat o garsoniera in rate. Dupa ce am devenit proprietari am vandut-o si cu banii de pe ea ne-am cumparat o casa. Casa necesita renovari. Atunci sotul meu a plecat 3 ani cu contract de munca in Franta. Cat timp el a lucrat in Franta am ridicat alta casa cu bani trimisi de la el. Cand a venit casa era aproape terminata. De atunci sotul meu nu mai lucreaza legal ( este tinichigiu si ia lucrari in particular). Mentionez ca in actele casei figuram amandoi ca proprietari. Sunt un pic speriata pentru ca stiu pe cineva care in urma partajului a obtinut 80% din valoarea imobilului, el dovedind cu chitante si facturi ca a contribuit cu o suma mai mare la constructia casei. As putea pati si eu acelasi lucru? Eu sper sa obtin 50% in urma partajului.
PS motivele divortului sunt neintelegerile dar in niciun caz infidelitatea.
Va multumesc pentru un eventual raspuns!