Buna ziua!Sunt instructor intr-o baza de agreement.Din Luna iunie anul current nu mi s-a mai platit decontul de combustibil pe motiv ca nu detin auto propriu,cu toate ca am acts doveditoare ca m-am deplasat de acasa LA munca.Decontul e agreat si semnat de ambele parti in oferta de angajare.Directorul general a garantat ca voi primi banii.In present acesta se face ca ploua.Am fost present LA munca in toate sarbatorile legale fara a avea in acord semnat dar mi s-a garantat remunerarea orelor lucrate.Nici pana in present nu am vazut un ban.Zilele libere nu am putut sa imi IAU deoarece programul celuilat instructor nu a permision asta.Condica de prezenta nu exists ci doar programul de lucru saptamanal cu orele lucrate de fiecare instructor.Pontajele Sunt facute sa dea bine dar detin si cele reale.Partea culminanta e can fiind in preaviz in s-a taiat accesul LA materialele necesare desfasurarii activitatii,deci nu mai putem desfasura activitatea.Mentionez ca pe demisie sunt precizate motivele :neplata decontului de combustibil,neplata orelor lucrate de sarbatorile legale,neplata orelor lucrate in weekend.As avea mare nevoie de sfaturi de specialitate.Va multumesc din suflet.