Nu mint.. chiar zilele trecute a plecat ca a prostit-o omu ala ca cica o sa locuiasca amandoi in Germania, si politistii au spus ca nu au ce sa faca ca e majora si ea cand a vorbit cu ei la telefon a spus ca nu a obligat-o nimeni, ea nu s-ar duce sa faca asa ceva si au spus ca o sa o dea pe interpol.. si in caz ca o sa treaca granita, o sa o aduca cei de acolo in RO, dar pana se trimit rapoartele etc cred ca au si dus-o naibi in alta tara .. nu stiu cum e situatia, dar consider ca politia trebuia sa o aduca acasa prima data sa vorbeasca cu ea, ca sigur e batuta sa zica ce o pun aia...
Sora mea a plecat de acasa la un barbat (29 de ani) cu care vorbea pe Facebook timp de 1 luna si s-au vazut doar de 3 ori,a plecat acum 2 zile si n-a mai venit acasa :( ..mentionez faptul ca are probleme de comportament, desi are 18 ani ea nu gandeste ca un om cu varsta aceasta .. e ca un copil, crede orice si viseaza lucruri, inventeaza lucruri.. minte mult, cred ca are o problema mentala, sau cum se zice... nu avem niciun act sa justificam acest fapt..A dus-o in Germania..ca am vorbit cu ea la telefon... Cum reusim sa o aducem mai repede inapoi deoarece ea nu gandeste si crede ca baiatul acela cu care vorbea ea de 1 luna si isi spuneau "iubi", chiar o sa ramana cu ea acolo si n-o sa o trimita sa se prostitueze.. barbatul acesta a luat-o din apropierea casei si neaga ca el a avut de aface si ca stie unde este.. a zis doar ca ea nu a mai venit la locul intalnirii.. si era 14:20 a.m , iar in printuri la ora aceea a spus ca el a ajuns la locul intalnirii, iar ea cu cateva minute inainte a plecat de acasa.
Am fost la politie, am depus declaratie, i-am dat printurile cand a vorbit cu acest baiat despre plecarea "lor", si au spus ca nu au ce sa faca ca e majora si au vorbit cu ea si aceasta a spus ca a plecat de buna-voie, si ca nu vrea sa mai auda de noi.. desi stim ca cei care au dus-o acolo o obliga sa spuna toate acele chestii, si a si sunat sa ne retragem plangerea.. Ajutati-ma va rog, e ceva foarte important si nu mai stim ce sa facem.. niste sfaturi ceva?