Sora mea, care are probleme de comportament, a fugit de acasă cu un bărbat cunoscut pe Facebook dar poliția nu poate face nimic pentru că e majoră. Ce sfaturi ne dați?
Sora mea a plecat de acasa la un barbat (29 de ani) cu care vorbea pe Facebook timp de 1 luna si s-au vazut doar de 3 ori,a plecat acum 2 zile si n-a mai venit acasa :( ..mentionez faptul ca are probleme de comportament, desi are 18 ani ea nu gandeste ca un om cu varsta aceasta .. e ca un copil, crede orice si viseaza lucruri, inventeaza lucruri.. minte mult, cred ca are o problema mentala, sau cum se zice... nu avem niciun act sa justificam acest fapt..A dus-o in Germania..ca am vorbit cu ea la telefon... Cum reusim sa o aducem mai repede inapoi deoarece ea nu gandeste si crede ca baiatul acela cu care vorbea ea de 1 luna si isi spuneau "iubi", chiar o sa ramana cu ea acolo si n-o sa o trimita sa se prostitueze.. barbatul acesta a luat-o din apropierea casei si neaga ca el a avut de aface si ca stie unde este.. a zis doar ca ea nu a mai venit la locul intalnirii.. si era 14:20 a.m , iar in printuri la ora aceea a spus ca el a ajuns la locul intalnirii, iar ea cu cateva minute inainte a plecat de acasa.
Am fost la politie, am depus declaratie, i-am dat printurile cand a vorbit cu acest baiat despre plecarea "lor", si au spus ca nu au ce sa faca ca e majora si au vorbit cu ea si aceasta a spus ca a plecat de buna-voie, si ca nu vrea sa mai auda de noi.. desi stim ca cei care au dus-o acolo o obliga sa spuna toate acele chestii, si a si sunat sa ne retragem plangerea.. Ajutati-ma va rog, e ceva foarte important si nu mai stim ce sa facem.. niste sfaturi ceva?
Buna ziua,
Doar daca dovediti ca cele afirmate de dumneavoastra sunt reale (atat cu privire la retardul mental cat si cu privire la faprul ca a fost scoasa sa se prostitueze) poate cineva interveni.
In caz contrar, fiind majora ....
Nu mint.. chiar zilele trecute a plecat ca a prostit-o omu ala ca cica o sa locuiasca amandoi in Germania, si politistii au spus ca nu au ce sa faca ca e majora si ea cand a vorbit cu ei la telefon a spus ca nu a obligat-o nimeni, ea nu s-ar duce sa faca asa ceva si au spus ca o sa o dea pe interpol.. si in caz ca o sa treaca granita, o sa o aduca cei de acolo in RO, dar pana se trimit rapoartele etc cred ca au si dus-o naibi in alta tara .. nu stiu cum e situatia, dar consider ca politia trebuia sa o aduca acasa prima data sa vorbeasca cu ea, ca sigur e batuta sa zica ce o pun aia...
Antiprostitutie
Deseori în mass-media românească au fost semnalate sechestrări, violuri, ucideri de prostituate. Descrise cu lux de amănunte, acestea au reusit să arate ... (vezi toată discuția)