avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Activitate Ramona Ioana B

Activitate Ramona Ioana B

vali m a scris:

....''apoi s-a înființat asociația de proprietari in acel spațiu comun.''.....nu s-a infiintat acolo,doar ca acolo isi desfasoara activitatea.Daca nu sunteti de acord,atunci va inchiria un spatiu,sau va construi o ghereta,asa cum multe blocuri au, si veti plati mai mult la intretinere.Daca va convine mai mult asa,puteti solicita folosirea uscatoriei in Adunarea Generala.



E vorba ca el nu are nicio hotărâre a adunării generalele pentru acel spațiu și in plus fiind spațiu comun as dori sa îl folosesc și eu. El folosește acel spațiu o data pe săptămâna, o ora, iar in restul timpului nu e nimeni acolo.
Autorizație pt balcon nu ne da, la boxe nu are nimeni acces decât el.
Nu a avut acordul locatarilor pt acel spațiu care a fost uscătorie la început, doar ca locatarilor nu le-a pasat ca oricum nu foloseau acel uscător de la parter.
As avea o întrebare in legatura cu uscătorul ce este situat la parterul blocului.
Menționez ca eu stau la parter, iar acel uscătorul este singurul din tot blocul (blocul având 9 nivele).

Înainte sa ma mut aici, a fost uscător, iar apoi s-a înființat asociația de proprietari in acel spațiu comun. Am vorbit cu vecinii mei care stau de la început aici și nimeni nu a semnat nicio hotărâre pentru a se înființa acea asociație acolo.

Am strâns semnăturile locatarilor pentru a folosi și eu acel uscător, deoarece administratorul care este și președitele asociației nu este de acord ca eu sa folosesc in zilele in care nu e deschisă administrația (miercuri de la 18-19).

Are președintele dreptul sa folosească doar el acel spațiu pt asociație ?? Nu trebuia sa aibă o hotărâre a adunării generale și semnăturile a jumătate plus unu locatari ??

Va mulțumesc mult și dacă puteți sa imi oferiți și câteva articole din lege pentu a putea sa ii dovedesc președintelui/administratorului ca face abuz de acel spațiu.