avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Activitate Clau72

Activitate Clau72

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am trimis mesaj privat.

Beita Anisoara a scris:

Initiem o petitie?

Clau72 a scris:

Politia rutiera nu face nimic, ei spun ca masina este parcata legal, atata timp cat nu este pe trotuar si nu blocheaza caile de acces...
Ar trebui sa ne mobilizam mai multi, poate reusim sa rezolvam aceasta problema!

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Politia rutiera nu face nimic, ei spun ca masina este parcata legal, atata timp cat nu este pe trotuar si nu blocheaza caile de acces...
Ar trebui sa ne mobilizam mai multi, poate reusim sa rezolvam aceasta problema!
Buna ziua, exact aceiasi problema am si eu... Un vecin mutat in cartier de vreo 4 ani care are 3 masini si numai un loc de parcare platit la primarie care este situat la aproximativ 7 m - 10 m de geamul meu, eu stand la parter... numai ca a decis el a 2 a masina sa o parcheze in spatele celei cu parcarea platita, adica la nici 1 m de geamul meu.... Aseara am facut reclamatie la Politia Locala si au trimis un echipaj de la rutiera, care mi-a spus ca nu are ce sa i faca pentru ca este parcat regulamentar... dar exista o lege, care este incalcata, daca nu Politia se ocupa, atunci cine??? Unde sa fac reclamatie la Primaria Generala sau la Primaria sectorului 2 unde locuiesc??
Răspuns la discuția impozit auto masina radiata
Buna ziua, multumesc pentru raspuns. Mamei i-au spus ca nu se poate inchide dosarul decat daca plateste... ramasita este de 581 lei si penalizari de 800 lei... sunt de acord sa platesc ramasita dar nu si penalizarile... masina nu mai exista din 2004 sau 2005...
Răspuns la discuția impozit auto masina radiata
milangheorghe a scris:
Buna ziua va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari.
1.Pentru un autoturism proprietate-persoana fizica, care a fost radiat din circulatie de politia romana din anul 2007 OUG 189/2005 art.6 mai trebuie platit impozit?
2. Si daca nu, ce demersuri trebuie facute, tinand cont ca masina nu mai exista fizic, pentru a o radia fiscal?
Va multumesc, cu respect.

Buna seara, sunt in aceiasi situatie, ati rezolvat ceva cu impozitul?

Va multumesc