avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Activitate herminageorgiana

Activitate herminageorgiana

Multumesc mult.
Succesiunea este in curs la notar acum, mama mea nu își permite să le dea lor bani pt partea lor, iar ei nu vor sa vândă căci, după părerea lor suma cu care mama a gasit cumpărător este prea mică, deși este pretul zonei, însă nici ei nu au găsit cumpărător. Mama urmează să plece din țară și ar fi dorit rezolvare înainte. Ei au dreptul să ceară să locuiască acolo in lipsa mamei.
Buna ziua, sotul mamei mele a murit, aveau impreuna un apartament pt care acum există în curs proces de succesiune (între mama si copiii lui din prima căsătorie). Intrebarea mea este cât timp are mama voie să locuiască acolo, iar dacă copiii lui nu sunt de acord cu vânzarea apartamentului pt împărțire conform cu actul de succesiune, ce poate face mama in acest caz. Ea dorește să vândă, însă ei nu, iar mama este supusă unui stres maxim. Dacă nu doresc să vândă, au dreptul să vină peste mama și să locuiască acolo?
Multumesc
Buna ziua, dacă mă mut, temporar poate, in UK cu familia, soțul lucrează acolo, pot muta si indemnizația pentru creșterea copilului? Am lucrat si am nascut in Romania, potrivit legislatiei in vigoare voi incasa pana in martie 2019 indemnizația, însă, dacă se poate, as fi interesată să o pot încasa de la statul englez. Multumesc