avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie creștere copil

Buna ziua, dacă mă mut, temporar poate, in UK cu familia, soțul lucrează acolo, pot muta si indemnizația pentru creșterea copilului? Am lucrat si am nascut in Romania, potrivit legislatiei in vigoare voi incasa pana in martie 2019 indemnizația, însă, dacă se poate, as fi interesată să o pot încasa de la statul englez. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:11, 6 Noiembrie 2017
Transferul indemnizatiei nu este posibil .. prin urmare, daca veti merge sa locuiti in UK atunci plata indemnizatiei va fi suspendata in tara.
Ultima modificare: Luni, 6 Noiembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului cu venituri din ue Gsainu Gsainu Am gasit un articol cu ,,Persoanele care au realizat timp de cel puțin 12 luni venituri impozabile în ultimii doi ani anteriori datei nașterii copilului pot ... (vezi toată discuția)
Transfer indemnizatie crestere copil maria_3008 maria_3008 Buna ziua, Am un copil de 3 luni nascut in Romania pt care primesc indemnizatie pt o perioada de doi ani. Sotul lucreaza in Anglia si doresc sa plec la el cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil. Tina1988 Tina1988 Am rămas însărcinată în Uk si am o vechime de 6 ani ca salariata. Pot să îmi iau indemnizația de creștere a copilului in Romania daca lucrez ultimele ... (vezi toată discuția)