avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Transfer indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Transfer indemnizatie crestere copil

Buna ziua,
Am un copil de 3 luni nascut in Romania pt care primesc indemnizatie pt o perioada de doi ani. Sotul lucreaza in Anglia si doresc sa plec la el cu copilul. Pot cere transferul indemnizatiei de crestere copil din Romania in Anglia pentru perioada ramasa pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 30 Mai 2017
Nu se poate efectua asa ceva .

Daca parasiti tara , atunci plata indemnizatiei pentru CCC se va suspenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer indemnizatie crestere copil din romania in anglia maria_3008 maria_3008 Buna ziua, Am un copil de 3 luni nascut in Romania, pentru care beneficiez de ccc si indemnizatie pe 2 ani. Sotul meu lucreaza in Anglia si dorim sa ne ... (vezi toată discuția)
Crestere copil in germania suspendare indemnizație crestere copil MirabelaBabuta MirabelaBabuta Buna ziua! Spuneti mi va rog, in situatia in care plec in Germania si suspend in România indemnizația crestere copil, daca ma întorc in intervalul de 2 ... (vezi toată discuția)
Stimulent reinsertie daca copilul s-a nascut in anglia AndreeaPS90 AndreeaPS90 Am lucrat in tara (in cadrul firmei sotului meu, firma care s-a inchis) si am fost si studenta la zi in tara anterior nasterii copilului dar am plecat ... (vezi toată discuția)