avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil.

Am rămas însărcinată în Uk si am o vechime de 6 ani ca salariata. Pot să îmi iau indemnizația de creștere a copilului in Romania daca lucrez ultimele luni de sarcina in Ro in 2019? Avand in vedere ca UK a votat brexitul de UE pt 2019 mai pot sa imi acumulez vechimea din UK in Ro? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:21, 11 Octombrie 2018
Puteti sa beneficiati de indemnizația de creștere a copilului in Romania daca lucrati ultimele luni de sarcina in tara, conform legislatiei actuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua va rog din suflet dacă mi ați putea răspunde . putem ... danielatudosiei93@gmail.com danielatudosiei93@gmail.com Buna ziua va rog din suflet dacă mi ați putea Răspunde . Putem beneficia de indemnizație creștere copil dacă soția a lucrat din Iunie 2019 pana in Iunie ... (vezi toată discuția)
Buna seara. sunt însărcinată și momentan lucrez in uk, dar ... SimoAdri SimoAdri Buna seara. Sunt însărcinată și momentan lucrez in UK, dar doresc sa ma retrag in romania de tot când voi avea 4 luni de sarcina cu ideea de a ma angaja ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as vrea sa stiu daca primesc indemnizatia de crestere ... Gabriel V. Gabriel V. Buna ziua, As vrea sa stiu daca primesc indemnizatia de crestere a copilului daca am lucrat in Anglia din octombrie 2019 (inca UK era in UE) si pana in ... (vezi toată discuția)