avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua va rog din suflet dacă mi ați putea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua va rog din suflet dacă mi ați putea Răspunde . Putem ...

Buna ziua va rog din suflet dacă mi ați putea Răspunde . Putem beneficia de indemnizație creștere copil dacă soția a lucrat din Iunie 2019 pana in Iunie 2021 in UK. Și in romania sa fie angajata doar in luna Iulie 2021 urmând sa nască la începutul lui februarie 2022? Va mulțumesc din suflet!
Cel mai recent răspuns: danielatudosiei93@gmail.com , utilizator 20:03, 24 Iunie 2021
Intrebati la Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială
[ link extern ] /

Dar trebuie sa lucreze in romania pana in ultima luna când naște? Sau este suficient o singura luna indiferent pe perioada sarcinii?
Situatia mentionata era valabila inainte de Brexit sau pentru tarile membre UE.
Ultima modificare: Joi, 24 Iunie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

Țin sa Menționez ca Marea Britanie este membra SEE după brexit…

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as vrea sa stiu daca primesc indemnizatia de crestere ... Gabriel V. Gabriel V. Buna ziua, As vrea sa stiu daca primesc indemnizatia de crestere a copilului daca am lucrat in Anglia din octombrie 2019 (inca UK era in UE) si pana in ... (vezi toată discuția)
Buna seara. sunt insarcinata si trebuie sa nasc la sfârșitul ... Ro. Ra Ro. Ra Buna seara. Sunt insarcinata si trebuie sa nasc la sfârșitul lunii Ianuarie 2021. Momentan ma aflu in Romania, angajata la o societate comeriala, de 2 ... (vezi toată discuția)
Drept de munca cochintu cochintu buna ziua.sant casatorit cu un cetatean strain care provine dintr-o tara terta nemembra UE si care poseda permis de sedere romanesc fiind rezident roman.doresc ... (vezi toată discuția)