avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Activitate Vladenis

Activitate Vladenis

Nu l-a îngrijit nimeni fiindca nu a fost necesar,de înmormântare s-a ocupat un vecin,noi am aflat ulterior ca a murit.Nu cred ca nu era casa lui,din ce spun vecinii sora lui a vrut sa-i cedeze partea lui unuia.dintre copii ei și a ieșit mare scandal,spunând că vrea să lase ceva copiilor lui macar dupa moarte ca pe noi ne-a crescut mama fara nici un ajutor din partea lui.
Buna ziua.Tatal meu a decedat în 2016,iar acum câteva zile am aflat că sora lui a vândut casa fara stirea noastră. Mama a divorțat de el acum mulți ani,iar noi ne-am mutat împreună cu mama în altă localitate la o distanță destul de mare. Ce se mai poate face?Mulțumesc.
Contabilul nu avea drept de semnătură. Nu mă pricep la contabilitate și nu pot sa-mi explic cum a putut face aceste lucruri fără acordul administratorului?
Aveti dreptate,s-a umblat și cu alte șmecherii,dar norocul a fost ca am luat actele de la el la timp.Acum am situația firmei in fiecare luna.Eu nu vreau decât să fie trasi la raspundere pentru tot ce au facut Mulțumesc.pt.raspunsuri.
Viorel55 mai bine ar fi sa nu comentezi și să jigneste o persoană dacă nu o cunoști.Ca administrator nu ai cum să stai ca o "cloșca",fiindcă nu-ti permiți acest lux.Da cu toate actele pe masa,dar când un contabil este suficient de smecher și școlit poti tu sa-i ceri orice acte,ti le prezintă asa cum vrea el sa le vezi,oricum el e cel care le.depune și Nu,nu am văzut statul doamnei de plata,dacă nu ajungeau actele la alt contabil nici nu aflam de angajarea ei,doar la un eventual control de la ITM. Dacă nu puteti da un sfat va rog sa va obțineți de la jigniți.Nu am apelat la acest forum pt.a fi jignită. Multumesc
Cum trebuie sa procedez?Contabilul nu poate fi tras și el la răspundere?
Buna ziua. As dori sa stiu in ce masura l-aș putea.trage la răspundere pe fostul contabil al firmei,care a ținut contabilitatea firmei in perioada februarie-iulie 2017 și nu si-a înregistrat contractul personal la ITM,tot timpul găsea motive ba ca a uitat,ba.ca nu a avut timp.Incet am început sa-mi pierd încrederea în el.La sfârșitul lunii iunie 2017 i-am cerut sa-mi predea actele firmei.Raspunsul lui a fost ca ma costa 1200.00 lei dacă vreau actele.I-am cerut factură și chitanța pentru bani ,la.care răspunsul lui a fost,că dacă vreau actele îi dau banii și bineînțeles că au fost și câteva cuvinte jignitoare la adresa mea ca .Am hotarat sa nu merg eu după acte,am dat banii surorii mele și ea.a mers.in 31 iulie 2017 după acte.Dupa ce le-a verificat noua contabilă a constatat,că angajase pe firma pe fosta lui sotie(pt.o zi)și pe administratoarea unei firme la care este contabil.Cea di urma a fost angajată pe firma din aprilie 2017 până 30 iulie 2017,a doua zi a predat actele.Aceste două contracte nu erau intre acte,eu am aflat de.ele când au ajuns contractele la noua contabilă.Am insistat să mi le trimită,le-a trimis pe emailul meu însoțit cu un mesaj de amenințate.Eu a trebuit să plătesc din urmă toate contribuțiile la stat pentru această doamnă.Va rog sa ma ajutati cu câteva sfaturi ce as putea face sa fie tras la raspundere.Multumesc.
Nu avem fond de reparații,iar banii trebuie sa-i dam direct "pagubitei"in mana,administratoarea a spus că ea nu adună bani pentru așa ceva,ea doar vrea să ne constrânga in vreun fel sa-i dăm această sumă de bani "doamnei,oricum, toti de deasupra noastră au dat luna trecută toți banii integral,doar noi am mai rămas,într-un final va trebui sa-i dăm și noi,dar,mă repet,nu mi se pare normal ce fac ei în prag de sărbători și iarna.
Ceilalți trei de la etajul patru au reparat partea lor de acoperiș pe rând pe cheltuiala proprie,nu au pretins de la nimeni nici un ban. Nu e vorba că nu vrem să dam banii,e vorba de 360.00 lei de apartament pe coloana noastra,problema e că acum iarna cheltuielile.au crescut și suntem în prag de sărbători și doamnă vrea toti banii jos. Ea știa de problema la acoperiș și ar fi trebuit să rezolve problema din primavara,nu acum iarna .Mai avem și.copii mici.