avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Activitate gabimgb

Activitate gabimgb

Răspuns la discuția Citatie dosar penal
Multumesc frumos pentru raspuns.
Răspuns la discuția Citatie dosar penal
Dar am posibilitatea sa solicit sa dau declaratie la o alta data stabilita de comun acord daca ceva nu este ok?

Multumesc
Buna ziua,

Am primit o citatie pentru un dosar penal, dar in care nu scrie in ce calitate sunt chemat la sectie. Agentul de Politie al carui numar de telefon era trecut in aceasta, a zis ca nu imi poate spune telefonic despre ce este vorba.

Ar trebui sa merg insotit de un avocat? Sau pot merge si singur pentru a afla in prima faza despre ce este vorba?

Pentru ca nu am avut probleme cu legea pana cum, nu stiu cum ar trebui procedat. Singurul lucru care imi vine in minte acum, este o "patanie" petrecuta in urma cu 2 luni la Mall Vitan, cand dupa validarea cardului de parcare l-am ratacit, lucru de care mi-am dat seama abia cand am ajuns la bariera de la iesire, m-am intors sa-l caut, nu l-am gasit si am iesit din parcare impreuna cu o alta masina din fata mea, dar fara sa lovesc bariera sau sa provoc vreo avarie.

Multumesc
Multumesc frumos pentru raspuns.

Din pacate acel cos de evacuare gaze nu exista. Din ce am observat eu intr-o mica vizita, acea soba nu este prevazuta cu un cos de evacuare si nici nu exista vreun sistem de ventilatie.

Buna ziua,

Prietena mea lucreaza la o firma (birou de asigurari) care isi desfasoara activitatea intr-un spatiu comercial de la parterul unui bloc. Spatiul respectiv, a fost debransat de la sistemul de termoficare pentru a scadea costurile de intretinere si incalzirea se face cu ajutorul unei sobe pe gaz. Problema este ca mirosul de gaz este foarte puternic.

Exista vreo cale legala prin care i se poate impune persoanei care detine afacerea sa asigure incalzirea spatiului respectiv cu ajutorul unor dispozitive care sa nu puna in pericol sanatatea angajatilor?

Multumesc.