avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Activitate Avcris

Activitate Avcris

Răspuns la discuția Pensie alimentara
Multumesc mult. Pe 2017 are chitante si mai are cateva si din ani mai recenti.
Multumesc ,am inteles.ce nu inteleg este daca poate si are dreptul sa ceara din 2009 pana in prezent plata. Ea a declarat ca nu a platit nimic din 2009 pana acum. El nu mai are chitantele Este evident ca nu prea tine nimeni chitante si facturi de acuz 7-8ani ca sa poate dovedi ca a platit. Din pacate nu sa facut plata in cont .Multumesc
Multumesc frumos....Procesul este deja in desfasurare , luni are loc prima intalnire in instanta, ea a declarat ca el nu a platit pensiea alimentara fetein din anul 2009 pana in prezent 2017 adica nu a platit nimic fetitei .
Multumesc frumos pentru raspuns. Si lunile la care nu mai are dovada se vor calcula retroactiv din 2009 sau ultimi 3 ani? Multumesc!

Va face dovada platilor cu ce inscrisuri are, cu martor, cu adeverinta gradinita etc.

Buna ziua,
Am si eu intrebare , fratele meu a divortat in 2009 de sotie , sa stabilit plata pensiei alimentara pentru copil , el a platit pensia lunar dar nu a virat bani in cont ce a platit gradinita, a luat haine...lunar....acuma in martie sotia a depus plangere penala inpotriva lui cum ca nu ar fi platit pensia alimentara din 2009 , abandon familiar...el nu mai are toate chitantele din 2009 ce doar cateva din ultimi ani .Intrebarea mea este are dreptul sa ceara din 2009 ?? El ce poate face daca nu mai are toate chitantele ? Specific este pe penal.Multumesc.