avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Activitate SAlexa

Activitate SAlexa

Discuție Filmari si clor
Buna ziua! As dori sa stiu daca se poate face ceva in cazul in care suntem filmati in mod constant de catre 2 vecini atunci cand iesim cu cainii. Colac peste pupaza, arunca si cu cantitati uriase de clor pe scara blocului. Au avut conflicte cu multi vecini. Au obiceiul de a provoca de la fereastra cu semne obscene, tocmai pentru a primi raspunsuri jignitoare pe care sa le dea politiei. E convenabil pentru ei sa stea in bezna si sa filmeze. Au aruncat acum cateva luni cu carlige cu mancare in curtea din fata blocului. Un caine a ajuns pe masa de operatie. Au invocat ca motiv de apel la 112 faptul ca proprietarii de caini nu strang urina, dar cata lume strange urina cainelui? Cum ar trebui sa procedez cu urina care se infiltreaza in pamant? E o mare absurditate. Si partea cu clorul e de fapt cea mai suparatoare. Am adus o singura data cainele in casa cu clor pe labute si mi-a fost suficient. Am ajuns sa ii cumpar papuci, cu care bineinteles ca o chinuim. Nu cred si nu voi crede ca aceasta masura e una de autoprotectie pe perioada de pandemie. E tare frustrant sa traiesti cu doua pericole sociale in acelasi bloc.
Care sunt consecintele neachitarii unei sume datorate unei companii de servicii de telefonie, internet, tv, in cazul in care dosarul apartine momentan unei firme de recuperare? Ce se intampla daca persoana platnica nu are niciun venit, nicio proprietate si exista un imputernicit la contract?