avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Firma de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Firma de recuperare

Care sunt consecintele neachitarii unei sume datorate unei companii de servicii de telefonie, internet, tv, in cazul in care dosarul apartine momentan unei firme de recuperare? Ce se intampla daca persoana platnica nu are niciun venit, nicio proprietate si exista un imputernicit la contract?

Alte discuții în legătură

Persoană decedată ce înregistrează datorii Luci321 Luci321 Pe numele unei persoane decedate de aproape trei ani, compania de telefonie reține, după momentul decesului (adică facturi neplătite pentru servicii ... (vezi toată discuția)
Legislatie recuperare restante intretinere Diana Neculae Diana Neculae Buna seara , am si eu o intrebare in legatura cu Asociatiile de Bloc , cum poate da o asociate de propietari pe cineva in judecata care ore restante dar ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata de care furnizor de servicii internet ci-ci ci-ci Acum cativa ani am contractat de la o retea de cartier servicii internet. Pentru ca, pe vremea aceea, principalul beneficiar al serviciilor era fiul meu, am ... (vezi toată discuția)