multumesc frumos pentru ajutor!
Eu vroiam sa stiu exact ce trebuie sa scriu in procesul verbal in vederea negocierii ?
ce negociem, marirea salariilor brute? atata timp cat nu avem siguranta faptului ca de la 1 ianuarie 2018, minumul pe economie va fi de 1900 lei brut!
Buna ziua, as avea o intrebare,
la firmele care au sub 21 de angajati trebuie sa se faca un proces verbal in vederea negocierii unui presupus Contract Colectiv de Munca?
ce anume trebuie sa contina acest proces verbal ?
Multumesc anticipat!
Multumesc frumos pentru raspunsul oferit, insa daca angajatorul este de rea credinta si supune persoana cu disabilitati sa presteze munca de noapte in conditiile in care pe contractul de munca nu este specificat acest aspect.? vorbim totusi de o persoana cu handicap accentuat - cod 1- locomotor !
Buna, as avea o intrebare... o persoana care are handicap accentuat cod boala B91, poate sa lucreze 8h/zi sau 6h maxim?
Am citit in Legea 448/2006 republicată si actualizată , insa nu imi spune nimic concret.
In certificatul de handicap nu este specificat cate ore de munca poate sa presteze persoana in cauza.
In codul muncii spune ca o persoana cu dizabilitati are posibilitatea de a lucra mai putin de 8 h. însa nici aici nu este specificat in care cazuri se poate aplica acesta posibilitate de a lucra doar 6h ?
Multumesc anticipat!