avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Activitate Tarnita Alexandru

Activitate Tarnita Alexandru

Un procuror DIICOT TIMIȘOARA Face abuz și înscrisuri false în declarația unui cetățean obligindul sub amenințări să mintă și face înscrisuri sub semnătura celui ce declară pentru a putea să condamne fără probe un alt cetățean menționez că a mai practicat acest lucru. Doresc să îl trag la raspundere la Curtea supremă de justitie și sa solicit despagubiri atit materiale cit și morale pentru minciuna fals amenințare fără probe.. Cum ar trebui să procedez și la cine să mă adresez. Menționez ca acel procuror a mai fost implicat în fabricarea de probe și a mai fost reclamat la Curtea supremă de justitie.
Am facut diferite sesizari politie primarie si tot nimic chiar din contra fiind platit din bani mei face tot cea ce doreste cu bani adunati pentru izolatia blocului ,as dori un avocat care sa studieze dosarul si sa vada ce castig de cauza ar putea fi punand sechestru pe apartamentul administratorului pentu recuperarea banilor si reparatiile blocului care se tergiverseaza de mai mult timp .
ynocentta a scris:

Politia si primaria ce au raspuns la sesizarile dv ?
Serviciul din primarie,conform dispL nr 230/2007 detine obligatia legala sa exercite controlul asupra activitatii asociatiei de proprietari
L nr 230/2007 Articolul 55
Consiliile locale, cu sprijinul aparatului propriu al consiliilor judetene, respectiv al Consiliului General al Municipiului Bucuresti, exercita controlul asupra activitatii financiar-contabile din cadrul asociatiilor de proprietari, din oficiu ori la solicitarea unuia sau mai multor membri ai asociatiei de proprietari.

Pentru clarificarea situatiei finanaciare a asociatiei de proprietari aveti dreptul sa contractati in nume propriu expertiza financiar contabila prin expert CECCAR cu care puteti negocia obiectivele expertizei,perioada de verificat,inclusiv contravaloare expertiza

Locuesc in Timisoara si administratorul si presedinta care a fost aleasa de dinsul isi bat cu buna stinta joc de blocul an care locuesc .Am facut sesizari la primarie la sectia de politie dar nu am reusit sa obtin detalii ce se intampla cu banii pe care i-am strans de vreo 5-6 ani blocul ajungand in ultimul hal As dori un sprijin sa il tragem la raspundere si sa recuperam banii deoarece face afaceri cu diverse firme care spune dansul ca au fugit cu bani pe care i-a platit comision si multe altele .................