avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proasta administrare a banilor si distrugerea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proasta administrare a banilor si distrugerea imobilului cu buna stinta suspect de furt

Locuesc in Timisoara si administratorul si presedinta care a fost aleasa de dinsul isi bat cu buna stinta joc de blocul an care locuesc .Am facut sesizari la primarie la sectia de politie dar nu am reusit sa obtin detalii ce se intampla cu banii pe care i-am strans de vreo 5-6 ani blocul ajungand in ultimul hal As dori un sprijin sa il tragem la raspundere si sa recuperam banii deoarece face afaceri cu diverse firme care spune dansul ca au fugit cu bani pe care i-a platit comision si multe altele .................
Cel mai recent răspuns: Tarnita Alexandru , utilizator 17:49, 9 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Politia si primaria ce au raspuns la sesizarile dv ?
Serviciul din primarie,conform dispL nr 230/2007 detine obligatia legala sa exercite controlul asupra activitatii asociatiei de proprietari
L nr 230/2007 Articolul 55
Consiliile locale, cu sprijinul aparatului propriu al consiliilor judetene, respectiv al Consiliului General al Municipiului Bucuresti, exercita controlul asupra activitatii financiar-contabile din cadrul asociatiilor de proprietari, din oficiu ori la solicitarea unuia sau mai multor membri ai asociatiei de proprietari.

Pentru clarificarea situatiei finanaciare a asociatiei de proprietari aveti dreptul sa contractati in nume propriu expertiza financiar contabila prin expert CECCAR cu care puteti negocia obiectivele expertizei,perioada de verificat,inclusiv contravaloare expertiza
ynocentta a scris:

Politia si primaria ce au raspuns la sesizarile dv ?
Serviciul din primarie,conform dispL nr 230/2007 detine obligatia legala sa exercite controlul asupra activitatii asociatiei de proprietari
L nr 230/2007 Articolul 55
Consiliile locale, cu sprijinul aparatului propriu al consiliilor judetene, respectiv al Consiliului General al Municipiului Bucuresti, exercita controlul asupra activitatii financiar-contabile din cadrul asociatiilor de proprietari, din oficiu ori la solicitarea unuia sau mai multor membri ai asociatiei de proprietari.

Pentru clarificarea situatiei finanaciare a asociatiei de proprietari aveti dreptul sa contractati in nume propriu expertiza financiar contabila prin expert CECCAR cu care puteti negocia obiectivele expertizei,perioada de verificat,inclusiv contravaloare expertiza

Am facut diferite sesizari politie primarie si tot nimic chiar din contra fiind platit din bani mei face tot cea ce doreste cu bani adunati pentru izolatia blocului ,as dori un avocat care sa studieze dosarul si sa vada ce castig de cauza ar putea fi punand sechestru pe apartamentul administratorului pentu recuperarea banilor si reparatiile blocului care se tergiverseaza de mai mult timp .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari sandutudorache sandutudorache Vreau sa stiu cui trebuie sa ma adresez pt un audit la asociatia de proprietari sa verifice situatia contabila a asociatiei mai bine zis pe ce se cheltuiesc ... (vezi toată discuția)
Audit asociatie de proprietari titel2titel titel2titel Buna ziua! Asociatia noastra de proprietari doreste un audit pe un an . cum procedam . Multumesc. (vezi toată discuția)
Control asociatie de proprietari maria_60 maria_60 Unde trebuie sa ne adresam pentru un control autorizat la asociatia de proprietari? (vezi toată discuția)