avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Activitate tunadco

Activitate tunadco

Buna ziua!
Lucrez in ture de 12/24 h.
Dupa tura de noapte care a inceput la ora 19:00 in data de 12.04.2020 si s-a terminat la ora 7:00 in data de 13.04.2020,am mers la medic si,in urma consultatiei mi s-a acordat concediu medical incepand cu acea zi,13.04.2020,dar conducera locului de munca refuza sa ia in consideratie acea zi,si imi plateste concediul medical incepand cu data de 14.04.2020.
Este legal acest lucru?
Detin o masina cu volan pe partea drepta pe care doresc sa il schimb.
In primavara anului 2017 am gasit pe internet o persoana care pretindea ca poate face asta pentru 500 euro.Am luat legatura telefonic si am stabilit o intalnire.
La data de 07.05.2017 ne-am intalnit in localitatea lui de domiciliu(200 km distanta de a mea) si ne-am inteles ca in 10 zile,maxim 2 saptamani sa rezolve problema.
Mi-a cerut ,,avans” 300 euro pentru a cumpara unele piese,bani pe care i i-am dat.
Din luna mai si pana la jumatatea lunii iulie l-am sunat de nenumarate ori,mereu gasind diverse motive de amanare.Am fost de cel putin 3 ori sa vad ce se intampla dar nu l-am putut intalni,desi telefonic ne intelesesem ca ma asteapta.
Pe la jumatate lunii iulie,dupa multe insistente,motivind ca trebuie sa plec in concediu,mi-am recuperat masina la fel cum i-am lasat-o,fara sa-mi retuneze banii,spunind ca dupa concediu sa duc din nou masina, ca va rezolva cu volanul.
De atunci nu mai raspunde la telefon,nu mai pot lua legatura cu el.
Va adresez urmatoarea intrebare:
exista o cale legala prin care sa-mi pot recupera banii ?
Va multumesc !