avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna ziua!
Lucrez in ture de 12/24 h.
Dupa tura de noapte care a inceput la ora 19:00 in data de 12.04.2020 si s-a terminat la ora 7:00 in data de 13.04.2020,am mers la medic si,in urma consultatiei mi s-a acordat concediu medical incepand cu acea zi,13.04.2020,dar conducera locului de munca refuza sa ia in consideratie acea zi,si imi plateste concediul medical incepand cu data de 14.04.2020.
Este legal acest lucru?

Alte discuții în legătură

Ore afectate din zile nationale libere PazsintAndrea PazsintAndrea Bună ziua, Am o nelămurire cu privire la Zilele Nationale Libere. Suntem o unitate cu program non-stop, 24/24, datorită specificului activitătii. ... (vezi toată discuția)
Buna seara! daca lucrez in 3 schimburi iar schimbul de noapte ... Vali14 Vali14 Buna seara! Daca lucrez in 3 schimburi iar schimbul de noapte incepe la ora 22 sau 23, daca am concediu medical pe data de 02.09, se pune doar pe data de 02 ... (vezi toată discuția)
Calcularea orelor de sambata si duminica yzabelabeta yzabelabeta Buna ziua. va rog sa ma lamuriti cum se calculeaza orele lucrate sambata si duminica ? se lucreaza la tura de 12/24. 1. in cazul in care tura incepe vineri ... (vezi toată discuția)