avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Activitate Cristi1978

Activitate Cristi1978

Dacă nu am fost înștiințat de moartea tatălui, în 2011,iartattal fiind recăsătorit și avind o fata din aceea căsătorie, soră vitregă a făcut succesiunea declarând că tatăl nu are alți copii,mai pot face ceva să obțin drepturi la moștenire, dacă ea a vindut tot și sa mutat în Italia?
]Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Este posibil dar nu legal.
Va sfatuiesc sa incepeti de urgenta demersuri la camera notarilor publici din zona, sa aflatati daca s-a intamplat acest fapt si, daca zvonurile se dovedesc reale, sa actionati sora vitrega in instanta pentru constatatrea nulitatii acelui certificat de mostenitor si dezbaterea succesiunii.

Vă spun sigur ca a făcut aceea succesiune , pt ca am vb o singura data pe messengeru și ea sa oferit sa îmi dea 2500 euro,apoi sa răzgândit și nu a vrut sa mai pot lua contact cu ea. Ea a vândut tot și e stabilită în Italia. Nici măcar nu am fost anunțat cinde a murit tatăl meu.tatăl meu a fost un om nu chiar sărac. A fost coproprietar la o fabrica de conserve și a avut o situație destul de buna înainte sa moara.
La moartea tatalui meu nu am fost anunțat, tatăl meu fiind recăsătorit și având o fiica din acea căsătorie. Eu am fost crescut de mama după ce au divorțat. Sora vitreia a făcut succesiunea ,zicând ca nu mai sint alți moștenitori. E posibil?