1. Am inteles ca dl avocat a zis ca e foarte greu de castigat, dar as vrea sa inteleg de ce.
2. Da, mai sunt si alti vecini deranjati. Cu unele ocazii politia locala mi-a spus ca au mai fost facute reclamații. De asta am si mentionat ca sunt dispus sa ma asociez si cu alti locatari.
3. In camera in care stau eu am geam triplu cu folie fonoizolanta la balcon + geam triplu normal la cameră, însă nivelul boxelor de la biserică este mult prea mare in majoritatea cazurilor. Pe lângă asta, nu cred ca este normal sa platesc cu 50-60% in plus pentru geamuri cu protectii fonice speciale doar pentru ca niste preoti încalcă legea in mod sistematic.
Adam Grecu a scris:
@Mihaiiil,
Daca si dl. avocat v-a raspuns ca este foarte greu sa castigati in instanta, apoi, sa stiti ca asa este !
Intrebare: doar dvs. sunteti deranjat de aceste zgomote sau mai sunt si alti cetateni?
Intreb asta deoarece cunosc o multime de situatii la unele cluburi /baruri/restaurante - se intampla la fel, insa doar unii dintre consumatori sunt deranjati si-atunci ori pleaca, ori merg la alte localuri, dar majoritatea nu sunt deranjati si nu au probleme.
In fine, din nefericire, dvs. aveti acolo locuinta si nu o puteti schimba cu usurinta, dar ma gandesc ca si dvs. puteti sa va montati niste termopane mai performante care sa atenueze foarte mul zgomotul din exterior.
Ce sa mai zic, este posibil sa va mutati cu locuinta, adica puteti lua in calcul si aceasta varianta ...
Va doresc succes!