avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate chaisma

Activitate chaisma

Buna:)
in cazul in care o viitoare mama nu are stagiul de cotizare de 12 luni anterior nasterii copilului, situatie in care nu beneficiaza de indemnizatia de crestere a copilului pana la 2 ani, exista alte drepturi banesti de care ar beneficia? daca da, care sunt conditiile care trebuiesc indeplinite si actele necesare pt depunerea cererilor/dosarelor? si in cazul in care nasterea are loc in alt oras decat cel de domiciliu al mamei, unde se depun aceste cereri?
va multumesc:)
Răspuns la discuția Cerere informatii cluj
multumesc pt raspuns:); am vorbit in dej cu trei notari, si nici unul nu a fost dispus sa vina sambata:(... presupun ca in cluj va fi mai usor de gasit... am crezut ca exista ceva site-uri specializate, cu adrese, numere de telefon si, cel mai IMPORTANT, program de lucru cu publicul, pt ca, in momentul de fata, sursa informatiilor mele si a numerelor de telefon este internetul... probabil ca daca ma duc acolo si ii sun la usa, probabil ca nu ma va refuza (este si asta o solutie:D)
buna,
am nevoie urgenta de niste informatii; in primul rand, daca exista notari publici, in cluj, mai exact in dej, care sa aiba program de lucru cu publicul si sambata:D (ar fi o varianta daca ar fi si in cluj); de asemenea, ma intereseaza un avocat din cluj specializat pe divorturi, care, de asemenea:), sa ma poata consilia in week-end (in cluj) si sa fie dispus la deplasari pt. reprezentare in dej.
Va multumesc!