avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cerere informatii cluj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cerere informatii cluj

buna,
am nevoie urgenta de niste informatii; in primul rand, daca exista notari publici, in cluj, mai exact in dej, care sa aiba program de lucru cu publicul si sambata:D (ar fi o varianta daca ar fi si in cluj); de asemenea, ma intereseaza un avocat din cluj specializat pe divorturi, care, de asemenea:), sa ma poata consilia in week-end (in cluj) si sa fie dispus la deplasari pt. reprezentare in dej.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: lipsa_id , utilizator 22:13, 21 August 2007
Exista si in Dej si in Cluj....pt un comision extra vin si sambata...desi cunosc ...dar in alt judet , care au program sambata
Du-te la oricare si vorbeste direct ..... tarifele sunt similar egale
multumesc pt raspuns:); am vorbit in dej cu trei notari, si nici unul nu a fost dispus sa vina sambata:(... presupun ca in cluj va fi mai usor de gasit... am crezut ca exista ceva site-uri specializate, cu adrese, numere de telefon si, cel mai IMPORTANT, program de lucru cu publicul, pt ca, in momentul de fata, sursa informatiilor mele si a numerelor de telefon este internetul... probabil ca daca ma duc acolo si ii sun la usa, probabil ca nu ma va refuza (este si asta o solutie:D)
Sorry mai mult nu pot...nu sunt din zona,,,dar incearca aici : [ link extern ] >

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale soferi mioara danaila mioara danaila O firma de turism organizeaza, la cererea clientilor ,excursii in week-end. Soferul este angajat cu contract de munca de 8 ore. In cursul unei saptamani , ... (vezi toată discuția)
Spor pentru lucru in week-end piciul piciul sporul pe care il acord pentru lucrul in week-end urmat de doua zile libere il aplic doar pentru zilele lucrate in week-end, nu pentru toate zilele ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu sa angajez un om daca stau eu la magazin si cu asociatul meu? love_singh love_singh am un magazin iar la vanzare stau eu cu asociatul meu. Sunt obligat conform legii sa am om angazat cu carte de munca sau sunt in regula? (vezi toată discuția)