buna,
am nevoie urgenta de niste informatii; in primul rand, daca exista notari publici, in cluj, mai exact in dej, care sa aiba program de lucru cu publicul si sambata:D (ar fi o varianta daca ar fi si in cluj); de asemenea, ma intereseaza un avocat din cluj specializat pe divorturi, care, de asemenea:), sa ma poata consilia in week-end (in cluj) si sa fie dispus la deplasari pt. reprezentare in dej.
Va multumesc!
Exista si in Dej si in Cluj....pt un comision extra vin si sambata...desi cunosc ...dar in alt judet , care au program sambata
Du-te la oricare si vorbeste direct ..... tarifele sunt similar egale
multumesc pt raspuns:); am vorbit in dej cu trei notari, si nici unul nu a fost dispus sa vina sambata:(... presupun ca in cluj va fi mai usor de gasit... am crezut ca exista ceva site-uri specializate, cu adrese, numere de telefon si, cel mai IMPORTANT, program de lucru cu publicul, pt ca, in momentul de fata, sursa informatiilor mele si a numerelor de telefon este internetul... probabil ca daca ma duc acolo si ii sun la usa, probabil ca nu ma va refuza (este si asta o solutie:D)