avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ESTE OBLIGATORIU SA ANGAJEZ UN OM DACA STAU EU LA ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ESTE OBLIGATORIU SA ANGAJEZ UN OM DACA STAU EU LA MAGAZIN SI CU ASOCIATUL MEU?

am un magazin iar la vanzare stau eu cu asociatul meu. Sunt obligat conform legii sa am om angazat cu carte de munca sau sunt in regula?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 8 Septembrie 2011
sunteti in regula
succes
Buna ziua,

sunt administrator la o firma care detine o farmacie. Programul de lucru este zilnic 8-16.00, sambata si duminica: 8-13.00

am angajata o asistenta de farmacie care vine in timpul saptamanii, impreuna cu mine

Intrebarea mea este urmatoarea: in weekend ma duc eu la farmacie si stau la vanzare dar cum trec in pontaj acest lucru?
lunar trebuie sa am 176 ore lucrate
cum justific programul din weekend?
fiind administrator nu pot sa stau cat vreau la servici?
nu pot nici sa trec in pontaj liber pt. ca exista rapoartele Z de la casa de marcat.
Multumesc anticipat.
de ce nu angajati o asistenta cu program doar in week-end?
daca angajez un om cu 1 - 2 ore pe zi trebuie sa specific care sunt aceste ore in care respectivul sta la magazin sau poate veni oricand?
Trebuie sa specificati in c.i.m. programul de munca al salariatului respectiv ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru in weekend popescupatricia popescupatricia Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoare speta: Punct de lucru cu 3 salariati pensionari.Doi lucreaza 2 zile da,doua pauza si doua zile repaus ... (vezi toată discuția)
Ajutor si lamurire elaida elaida Buna ziua,lucrez la o firma privata si as avea o intrebare la care va rog sa-mi raspunde-ti. cum ar trebui sa fie pontate si platite zilele de weekend in care ... (vezi toată discuția)
Stat de plata,pontaje,revisal Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,am o problema,nu stiu cum sa trec angajatii care au cim la 4h /zi de Luni pana vineri dar ei lucreaza si sambata si duminica pe ture.Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)