avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Activitate Elena2508

Activitate Elena2508

La acest lucru m-am gândit si eu dar frica si teama, m-au oprit. Imi este frica sa nu afle familia si apropiatii de acest lucru. Oricum va multumesc pentru sfatul pe care mi l-ati oferit.
Buna ziua! Am 23 de ani si in urma cu cativa ani ,din cauza naivității si a vârstei, am facut o greseala care m-a urmarit ani de zile. Am facut niste poze compromițătoare si au ajuns în mâinile unui bărbat, care de aproximativ 2 ani de zile ma amenință că daca nu ii voi oferi anumite servicii le va publica pe internet si retele de socializare. Imi este rusine cu mine si de ce am facut dar ,va rog, sa ma ajutati! As vrea sa stiu ce pot face in asemenea situatie.
Mai adaug faptul ca în prezent discuta cu dansul deoarece asta a fost singura conditie la inceput de a nu imi publica pozele în decursul anilor , pana la prestarea "serviciilor" .
Am o relatie de 3 ani de zile si iubitului meu nu i-am adus la cunostinta acest lucru de frica de a nu il pierde. Tot ce vreau este sa scap de acest om care ma ameninta si sa fie totul bine.
Va multumesc!