avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Șantaj cu poze compromițătoare. Ce pot face în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Șantaj cu poze compromițătoare. Ce pot face în asemenea situație?

Buna ziua! Am 23 de ani si in urma cu cativa ani ,din cauza naivității si a vârstei, am facut o greseala care m-a urmarit ani de zile. Am facut niste poze compromițătoare si au ajuns în mâinile unui bărbat, care de aproximativ 2 ani de zile ma amenință că daca nu ii voi oferi anumite servicii le va publica pe internet si retele de socializare. Imi este rusine cu mine si de ce am facut dar ,va rog, sa ma ajutati! As vrea sa stiu ce pot face in asemenea situatie.
Mai adaug faptul ca în prezent discuta cu dansul deoarece asta a fost singura conditie la inceput de a nu imi publica pozele în decursul anilor , pana la prestarea "serviciilor" .
Am o relatie de 3 ani de zile si iubitului meu nu i-am adus la cunostinta acest lucru de frica de a nu il pierde. Tot ce vreau este sa scap de acest om care ma ameninta si sa fie totul bine.
Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 22:06, 12 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plangere la Politie, alta metoda nu exista.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plangerea penala este rezolvarea, sa pastrati si sa atasati la plangere dovezile incriminatoare. Daca organul de up ii organizeaza un flagrant, ajunge imediat in spatele gratiilor..
In functie de posibilitatile dvs materiale, ar fi util sa discutati inainte cu un avocat pentru formularea plangerii si/sau sa va asiste/reprezinte in fata organelor judiciare.
La acest lucru m-am gândit si eu dar frica si teama, m-au oprit. Imi este frica sa nu afle familia si apropiatii de acest lucru. Oricum va multumesc pentru sfatul pe care mi l-ati oferit.
Persona acea trebuie redusa la tăcere
Dacă nu poti să o faci tu contactează mă
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce intelegeti prin "redusa la tacere"? Sunteti cumva ucigas platit? Ea vrea sa scape de santaj, nu sa fie complice la crima. De ex. ala scoate cutitul si dvs. aveti pistol si il omorati, in acest caz atacatorul este vinovat (adica dvs., ca ala nu v-a cerut sa-l vizitati, el era in legitima aparare, nu dvs., care ati premeditat atacul).
Ultima modificare: Duminică, 12 Noiembrie 2017
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere penală pentru șantaj și hărțuire. ce pedeapsă riscă făptuitorul? Rei899 Rei899 Buna ziua, Am avut o aventura extra-conjugala care s-a terminat acum 2 luni. Persoana in cauza a continuat sa ma hartuiasca tot acest timp prin sms-uri, ... (vezi toată discuția)
Santaj cu mesaje carina.maria carina.maria Buna seara. Recent am oferit o informatie intima unei persoane necunoscute, iar aceasta a inceput sa ma ameninte ca va posta informatia pe conturi de ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie mirage08 mirage08 Va rog sa-mi raspundeti...in cazul unei familii sot sotie..in care sotul este politist,detine arma.....sotul presupune ca sotia nu este fidela dupa birfele ... (vezi toată discuția)